Miljaar hé!

Eén van de weinige zaterdagavonden waarop een mens het eens waagt om op voorhand plannen te maken en dan komt Sebadoh doodleuk vertellen dat ze op anderhalve kilometer van je deur een paar deuntjes komen spelen. Grátis bovendien!

In stilte verwensen wij alles en iedereen, maar voor het oog van de buitenwereld maken wij graag grootmoedig reclame voor dit optreden, dat ongetwijfeld één van de hoogtepunten van deze miezerige zomer zal worden. Allen daarheen (behalve ik dus)!

Wanneer: vanavond, om 18.15 u stipt
Waar: DOKstrand (Gent)

“Sebadoh: de band rond Lou Barlow wordt beschouwd als één van de pioniers van de lo-firock. Na hun split kwamen ze terug samen in 2007 in originele line-up. Als frontman van Sebadoh en bassist van Dinosaur Jr. werd Barlow legendarisch op twee fronten. Nu alle platen van Sebadoh stilaan geremastered zijn — de laatste in dat rijtje is het artistieke hoogtepunt ‘Bakesale’ — is het moment gekomen om de jonge garde te laten zien hoe inventief en creatief dit trio twintig jaar geleden wel was en nog steeds is. Van vaandeldragers van de lo-fi tot overlevers van de indierock, Sebadoh overbrugde de grunge mania in stijl. Bekendste nummers zijn: ‘Beauty of the ride’, ‘Flame’, ‘Not too amused’ en ‘Ocean’. Barlow is een bezield songschrijver en gitarist, die ook als spilfiguur van Dinosaur Jr. hoge ogen gooit.” (Bron: site DOKGent)

Advertenties

Tags: , , , , , ,

4 Reacties to “Miljaar hé!”

  1. Ignace Says:

    Hier is ’t ook van dien dinnedei… :(

  2. Tom Says:

    Sebadoh en Lou Barlow – muziek met warmte. Reeds een fan vanaf Bakesale…

    Had niet anders verwacht…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: