Vrouwmens, ratel niet!

Woensdagmorgen 4 mei: amper een kwartier uit mijn nest, en mijn dag was al finaal naar de kloten. Reden voor mijn satanische humeur: een kort interview met Isolde Lasoen tijdens de ochtendshow van Thomas De Soete, over het optreden van Queens of The Stone Age dat de avond ervoor in de AB had plaatsgevonden.

Op de vraag van Thomas of ze al bekomen was van het optreden, wist Isolde doodleuk te vertellen dat ze het “wel goed” had gevonden, maar dat ze het “een beetje jammer” vond dat QOTSA hun integrale debuutplaat hadden gespeeld. Een plaat die ze eigenlijk niet kende. Bovendien had ze ook hier en daar een foutje opgemerkt bij drummer Joey Castillo.

*hapt naar adem*

Mogen wij juffrouw Lasoen erop wijzen dat er overal duidelijk was aangekondigd dat de Queens hun volledige eerste album live zouden spelen? Een feit dat bij de echte fans (zoals ik!) uitsluitend dolenthousiaste kreten uitlokte? En mogen wij ons meteen ook afvragen waarom dit onzin uitkramende wicht in godsnaam wél aan een kaart is geraakt en wij niet! Parels voor de zwijnen, noemen wij dat!

Dit gezegd zijnde, beste lezers, zullen wij het heikele onderwerp van de 2 exclusieve QOTSA-optredens voor eens en altijd achter ons laten, om er voor de rest van ons leven met geen woord meer over te reppen.

Advertenties

Tags: , ,

3 Reacties to “Vrouwmens, ratel niet!”

 1. grote kleine zus Says:

  Blij dat ik dàt toch heb gemist. Het Isolde-interview, that is ;) Dinsdagavond heb ik het bewuste album loeiend hard opgezet, leek me in de gegeven omstandigheden the only right thing to do… xx

 2. viktorII Says:

  Als je trommelt bij ‘daan’ weet je genoeg.
  Ben eens benieuwd wie van de ‘muzikale scene’ bij de brothers unconnected zal zijn. Dat het niet in hun agenda past is lulkoek.

 3. Blommekop Says:

  Het is een goor kutwijf die de voor ons voorbestemde kaarten weggekaapt heeft! She shall burn in eternal damnation!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: