Schildpadburgers

Men neme een grote bol gehakt, men draaie hem in een sneetje cheddar, men omzwachtele het geheel met enkele reepjes spek, men steke 6 zwanworstjes op evenveel strategische plaatsen en men legge het geheel een minuut of 20 op de grill. Et voilà, een gastronomisch wonder waar Sergio Herman niet van terug heeft! Wedden dat je gasten niet weten waar gekeken wanneer je dit op tafel zet?

Samen met heel wat ander lekkers terug te vinden op de site This is why you’re fat.

Advertenties

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: